Silkecement, kendt fra Løvens Hule, åbner nyt showroom i Viby: Invitation til åbent hus

Fra venstre: Morten Larsen, Rasmus Lynge (Indehaver) og Tahir SIddique
dato

Hele Aarhus-området bydes velkomne, når Silkecement inviterer til åbningsfest i deres nye showroom i Viby lørdag d. 8/6 fra kl. 10-14. Silkecement kom for alvor på landkortet, da de tidligere på året deltog i det populære DR-program ’Løvens Hule’. Her lykkedes det for virksomheden at få investeringer fra de to løver Morten Larsen og Tahir Siddique, der begge vil tage del i åbningsfesten.

Silkecement er kendte for deres produkter, der er særligt effektive i vådrum og er derfor et oplagt materiale, når der skal renoveres køkken eller badeværelse. Men det er ikke kun vådrum, der kan shines op, med Silkecements produkter, der egner sig til alle hjemmets rum.

Derfor opfordrer Rasmus Lynge, der er indehaver af Silkecement, også til, at man kommer ned i showroomet og oplever produkterne, der har flere anvendelsesmuligheder end man lige går og tror.

"Vores produkter henvender sig både til gør-det-selv-folket og til håndværkeren. Derfor er det også vigtigt, at vi breder vores forretning ud, for selvom meget handel i dag foregår online, så er det vigtigt med vores produkter, at man også kommer ud og ser, føler og får den helt rigtige vejledning."

"Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi kan åbne dørene til vores nye showroom i Viby, og jeg håber hele Aarhus-området tager rigtig godt imod os," siger Rasmus Lynge.

For at gøre dagen endnu mere speciel, vil der blive serveret både mad, drikkevarer og kyndig vejledning hele dagen igennem. Og så kan man også møder de to ’løver’ Morten Larsen og Tahir Siddique, der begge har investeret i Silkecement.

Mød de to løver
Både Morten Larsen og Tahir Siddique, der tror så meget på Silkecement, at de tidligere på året valgte at investere 750.000 kr. i virksomheden, vil deltage i åbningen. De to dygtige løver er klar til at dele ud af deres erfaringer.

"Siden Silkecement var med i Løvens Hule, har der været fart på. Faktisk er det gået så hurtigt, at vi her små fire måneder efter udsendelsen er klar til at åbne op her i Viby og invitere en masse renovationsdrømme ind i vores nye showroom. Jeg glæder mig til at hilse på en masse mennesker fra lokalområdet", fortæller investor Morten Larsen.

Showroomet i Viby tilbyder som noget helt specielt særlige åbningstider, så man kan tilpasse sit besøg ind i en travl hverdag. Via silkecement.dk kan man alle dage booke en tid mellem kl. 6.30 – 22.00, og hvis man har behov for det, kan man også booke en specialist, der vil være til stede og kunne yde vejledning og komme med godt råd.

Og netop den fleksibilitet er særligt noget, der glæder Tahir Siddique.

"Tid er en af de mest dyrebare ressourcer, vi har. Derfor vil de fleksible åbningstider være en gave for de mange mennesker, der går med renoveringsdrømme, men har svært ved at få hele puslespillet til at gå op. Hos Silkecement bliver kunderne mødt i øjenhøjde, og vejledningen tager udgangspunkt i, om men er en garvet gør-det-selv-type, eller om man er helt grøn."

Kilde: Silkecement
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.