Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Malling - torsdag den 25. marts

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 10.00 fire drenge, to på 15 år og to på 16 år, der sigtes for kvalificeret vold ved den 21. februar ved Janesvej i Brabrand at have overfaldet en 25-årig mand med knytnæveslag og knivstik – læs nedenstående beskrivelse fra døgnrapporten.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

 

Fra døgnrapporten mandag den 22. februar

Søndag kl. 21.08 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et muligt knivstikkeri ved Janesvej i Brabrand. Der var dog umiddelbart ingen personer at tale med, og politiet kunne heller ikke finde den person, der skulle være blevet stukket.

Senere på aftenen, ved 22.45-tiden, fik politiet kontakt til den forurettede, en 25-årig mand, der forklarede, at han ved 21-tiden på Janesvej i Brabrand var blevet overfaldet af en større gruppe drenge på 14-15 år.

Han havde haft en konfrontation med gruppen, hvorefter to af dem havde jagtet ham, og den ene havde stukket ham med kniv, dog ikke umiddelbart med alvorlige skader til følge, og han var blevet slået i ansigtet.

**

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.00 en 27-årig mand, der sigtes for salg af narkotika idet han onsdag på en adresse vest for Aarhus blev fundet i besiddelse af en større mængde hash og noget kokain, der var pakket i salgsposer.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Sigtet for at drive bordel i strid med corona-reglerne

Onsdag kl. 19.00 besøgte Østjyllands Politis afdeling for særlige sager et bordel i Viby, idet betjentene havde mistanke om, at der blev arbejdet på stedet i strid med de gældende Covid19-regler.

På stedet blev betjentene mødt af en 30-årig ungarsk kvinde, der blev gjort bekendt med, at politiet ønskede at undersøge stedet lidt nærmere. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af den gældende corona-bekendtgørelse og kan nu se frem til en bøde på 10.000 kroner.

Ved nærmere undersøgelse af lejligheden fandt betjentene en anden kvinde, der havde gemt sig bag et gardin. Hun blev, sammen med den 30-årige kvinde, anholdt og medbragt til politigården med henblik på at fastlægge hendes identitet. Kvinden viste sig at være en 25-årig kvinde fra Ungarn. Begge kvinder blev løsladt senere onsdag aften.

**

 

Knallertindsats i Favrskov

Østjyllands Politis færdselsafdeling og lokalpolitiet i Hadsten gennemførte onsdag en indsats målrettet knallerter i Favrskov Kommune. Indsatsen førte til en række sager med både knallerter og biler. En del knallerter blev tjekket på politiets rullefelt, der afslørede flere ulovlige knallerter.

Der var dog også lovlige knallerter iblandt, hvilket en knallertfører fejrede ved at køre op på baghjulet foran en af politiets motorcykelbetjente. Og på den måde kom han alligevel hjem med en sigtelse.

Indsatsen gav samlet set følgende sager:

7 x ulovlig lille knallert
3 x kørsel uden sikkerhedssele (bil)
3 x mobiltelefon anvendt under kørsel til bil (klip)
2 x manglende forsikring knallert
2 x fejl og mangler lille knallert
2 x manglende agtpågivenhed, kørsel på baghjul lille knallert.
1 x knallert 45 (stor) ulovlig
1 x kørsel uden førerret til stor knallert
1 x kørsel på uindregistreret stor knallert
1 x rødt lys
1 x konfiskation af lille knallert
1 x kørsel uden førerret til lille knallert
1 x kørsel uden førerret til vogntog
1 x overtrådt registreringsbekendtgørelsen (cvr nr.)
1 x hastighed færdselstavle motorcykel (klip)
1 x hastighed landevej (bil)
1 x kørsel uden førerret til bil
1 x oplysningspligt
1 x hastighed by
1 x tildækket nr. plade
1 x indkørsel forbudt for motorkøretøjer
1 x hastighed på motorvej med trailer (klip)
1 x anvisninger ej efterkommet.

**

 

Anholdelse førte til uro

Onsdag kl. 17.18 kiggede en patrulje forbi en kælder på Inger Christensens Gade i Brabrand, idet betjentene syntes, der lugtede af hash. Da betjentene kom ned i kælderen, blev en kælderdør åbnet, og der befandt sig seks drenge inde i kælderrummet omgivet af hash, joints, salgsposer og digitalvægte.

Alle seks drenge, der var i alderen 15 til 20 år, blev visiteret. To af dem blev anholdt og sigtet for salg af narkotika. Da de to anholdte skulle sættes ind i en patruljebil, kom der flere personer til stedet og stemningen begyndte at blive dårlig.

Den ene af de anholdte, en 16-årig mand, forsøgte at vriste sig fri og nikkede i den forbindelse den ene betjent en skalle. Han blev derfor også sigtet for vold mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

Efterfølgende begyndte flere af de andre personer, der var ankommet til stedet, at kaste genstande og sten efter patruljen. I den forbindelse blev en 15-årig dreng også anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand.

**

 

Havde hash og ulovlig lattergas i butikken

Onsdag eftermiddag omkring kl. 16.00 besøgte Specialpatruljen og en dygtig narkohund en butik i centrum af Aarhus, da de havde fået flere henvendelser om, at der muligvis blev solgt hash på stedet.

Da betjentene ankom kunne de da også konstatere, at der lugtede af hash. I butikken befandt sig tre mænd, herunder en 30-årig mand, som ejer butikken. Narkohunden markerede på buksebenet af den 30-årige mand, og betjentene fandt ganske rigtigt en mindre mængde hash og skunk i hans bukselomme, hvorfor han blev sigtet for besiddelse af narko.

I butikken fandt betjentene desuden 10 patroner med lattergas, og da det ikke er tilladt at have sammen med tobaksvarer, blev den 30-årige ejer desuden sigtet for dette forhold.

**

 

17-årig fører uden godkendt ledsager

Onsdag kl. 20.09 fik Østjyllands Politi en henvendelse om, at en 17-årig dreng skulle køre alene rundt i en bil ved Rønbækskolen på Ådalsvej i Hinnerup. Der blev sendt en patrulje til stedet, der spottede bilen, der holdt parkeret ved Hinnerup-badet.

Betjentene parkede lidt fra stedet og holdt øje med bilen, der kort efter kørte fra stedet. Patruljen kørte efter og fik standset bilen ved rundkørslen Ledvogtervej/Pakhusvej i Hinnerup.

Der sad fire personer i bilen, og betjentene tog kontakt til føreren, en 17-årig dreng, der blev sigtet for at have kørt bil uden ledsager – idet ingen af de tre andre personer i bilen opfyldte kravene for at være ledsager.

**

 

Brand i sommerhus

Natten til torsdag kl. 02.16 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i et sommerhus på Ajstrup Strandvej i Malling. Da patruljen ankom til stedet var huset overtændt og hele huset stod i brand. Kort efter ankom brandvæsnet, der straks gik i gang med at slukke branden.

Det blev hurtigt slået fast, at der ikke var nogen personer i huset, og politiet fik telefonisk kontakt til husets 59-årige ejer. Branden nåede ikke at sprede sig yderligere, men huset stod ikke til at redde.

**

 

Brand i naturområde

Onsdag kl. 16.12 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om en brand i et naturområdet på Byagervej i Beder. Da politiet ankom til stedet havde brandvæsnet allerede slukket branden, men det var ikke umiddelbart muligt at fastslå, hvordan branden var opstået. Ingen personer kom til skade ved branden.

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 12.53 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Randers NV i nordgående, da en 80-årig mandlig bilist ville dreje til venstre og påkørte en 53-årig kvindelig bilist. Den 80-råige mand blev kørt til kontrol på skadestuen, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 13.15 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj. En 21-årig kvindelig bilist påkørte en 26-årig mandlig bilist bagfra, da manden bremsede ned på grund af langsomtkørende trafik foran ham. Ingen af de to parter kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 14.01 skete der et færdselsuheld på Bøsbrovej i Randers SV, da en 82-årig mandlig fører af en varevogn overså en 59-årig kvindelig bilist, som holdt stille for at dreje til venstre ad Pramvej. Den 82-årige mand ramte kvindens bagskærm, men ingen kom til skade.

Onsdag kl. 15.40 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Svingelvej i Anbæk, Sporup. Fire biler, ført af hhv. en 19-årig mand, en 54-årig mand, en 57-årig mand og en 37-årig kvinde, endte i et harmonikasammenstød, da den forreste bil skulle svinge til venstre. Umiddelbart kom ingen til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 16.57 skete der et færdselsuheld på Hammelvej i Langå. En 40-årig mandlig bilist kom kørende i sydvestlig retning og kørte her op bag i en 59-årig mandlig bilist, der bremsede for den forankørende trafik. Begge parter slap umiddelbart uden større knubs fra uheldet.

Onsdag kl. 17.05 blev en 52-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Brombærvej i Harlev J.

Onsdag kl. 18.09 skete der et færdselsuheld på Høegholmvej i Trustrup. En 43-årig kvinde kørte ad Århus Landevej mod Grenaa, da hun påkørte en kantpæl og mistede kontrollen over bilen, så den snurrede rundt flere gange. Det viste sig, at kvinden var spirituspåvirket og frakendt førerretten. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet.

Onsdag kl. 20.11 blev en 19-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hasle Ringvej i Aarhus V. I bilen blev der fundet både hash og skunk fordelt i salgsposer og den 19-årige blev også fundet i besiddelse af et større kontantbeløb. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg.

Natten til torsdag kl. 01.46 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og besiddelse af narkotika, da han blev standset af en patrulje på Glentehøj i Rønde.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi