Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Malling - onsdag den 27. januar

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

HA-klubhuse fik besøg af politiet

Tirsdag formiddag aflagde betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje besøg på de to adresser i henholdsvis Randers og Lystrup nord for Aarhus, hvor rockerklubben Hells Angels har klubhuse.

Kort før kl. 09.00 bankede betjentene på ved klubhuset på Marøgelhøj i Lystrup. Her traf betjentene to mænd på henholdsvis 23 og 35 år. De blev begge gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning på stedet.

Under ransagningen fandt betjentene forskellige former for narkotika og dopingmidler, som ingen af de to tilstedeværende ville vedkende sig. I en fryser i fællesrummet blev der fundet en pose med amfetamin, og i diverse skabe, skuffer og køleskab blev der fundet joints, receptpligtige piller, og dopingmidler. Alt blev beslaglagt som hittestof med henblik på destruktion.

På et værelse tilhørende en 35-årige mand, der ikke var til stede, blev der fundet joint og dopingenheder, og han blev derfor sigtet for både lov om euforiserende stoffer og lov om forbud mod visse dopingmidler. Det samme gjorde den 23-årige mand, der var tilstedet i huset, da der på hans værelse blev fundet joints og flere dopingenheder. Derudover blev en 57-årig mand, der heller ikke var til stede, sigtet for lov om forbud mod visse dopingmidler, da der i hans dueslag blev fundet flere dopingenheder.

Klubhuset på Rådmands Boulevard i Randers fik samtidig besøg af betjente fra specialpatruljen, der på stedet traf fire mænd i alderen 42 til 56 år. De blev også alle gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning på stedet. Under ransagningen blev der i flere skabe i kælderen fundet hash og marihuana samt dopingmidler og receptpligtige piller. Det blev altsammen beslaglagt som hittestof med henblik på destruktion.

**

 

Fjerde sigtelse for overtrædelse af corona-reglerne

Tirsdag kl. 16.40 var Østjyllands Politi igen forbi et wellness-center i Aarhus, hvor ejerne tre gange tidligere er sigtet for at holde åbent i strid med de gældende coronaregler.

Betjentene kunne denne gang konstatere, at døren var låst, men at der hang flere jakker i garderoben. Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af en mand, der oplyste, at han var ansat på stedet, og at der pt. var tre kunder. Medarbejderen fik besked på straks at lukke ned, og de tre kunder blev bedt om at forlade stedet.

Betjentene tog herefter telefonisk kontakt til den 33-årige medarbejder af stedet, der for fjerde gang blev sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og formentlig kan se frem til endnu en bøde på 10.000 kroner.

Politiet vil fortsat løbende føre tilsyn med stedet.

**

 

Sigtet for at hænge plakater op

Tirsdag kl. 21.13 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at nogle personer var i færd med at klistre plakater op ved Scandiasporet/Udbyhøjvej i Randers NØ. Der blev sendt en patrulje til stedet, hvor betjentene kunne konstatere, at der var blevet hængt flere plakater op med gruppen Nordfront som afsender.

Betjentene fik fat i to personer, en 28-årig kvinde og en 40-årig mand, der blandt andet blev fundet i besiddelse af flere af de samme plakater, lim, pensel og strips, hvilket alt sammen blev beslaglagt. De to personer blev begge sigtet for hærværk.

**

 

Atter aktivitet i lejlighed

Tirsdag kl. 17.44 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der undrede sig over, at der var aktivitet i en lejlighed på Kirkedammen i Aarhus C, hvor der ellers ikke skulle bo nogen. Politiet var for to uger siden på besøg på den samme adresse, hvor en 27-årige kvinde blev anholdt og sigtet for at bryde de gældende coronaregler ved at holde åbent for bordeldrift.

Da politiet kiggede forbi tirsdag eftermiddag, kunne betjentene konstatere, at der atter var aktivitet på stedet, hvor de traf to thailandske kvinder på 37 og 43 år. Kvinderne blev bedt om af fremvise en opholdstilladelse, men da ingen af dem var i stand til det, blev de begge anholdt og sigtet for ulovligt ophold i landet. Kvinderne bliver nu tilbageholdt i op til 3x24 timer, mens deres sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

**

 

Stjal øl og en mobiloplader

Tirsdag kl. 21.05 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Føtex på Dytmærsken i Randers, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv, der var blevet taget i at stjæle to sixpaks med øl og en mobiloplader. Da politiet ankom til stedet, blev den 20-årig mand sigtet for butikstyveri, og de stjålne varer blev leveret tilbage til Føtex. Det viste sig, at den 20-årige mand var efterlyst i en anden politisag, og han blev derfor anholdt og kørt til politigården i Randers til afhøring.

**

 

Havde salgsposer i bilen

Tirsdag kl. 22.04 standsede en patrulje på Stadion Allé i Aarhus en bil, der blev ført af en 25-årig mand. I bilen fandt betjentene flere salgsposer med narkotika og et større kontantbeløb. Den 25-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for salg af narkotika.

**

 

Ild i pose på bænk

Tirsdag kl. 23.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en pose ved en bænk på Hasle Torv i Aarhus V. Anmelderen havde set en mand sætte ild til noget affald i en Netto-pose, der lå på bænken. Da politiet ankom til stedet, var der fortsat lidt ild i posen, men da den lå på en granitbænk, var der ikke umiddelbart risiko for spredning, og betjentene fik slukket ilden ved at trampe på posen. Det lykkedes ikke at finde frem til den mand, der skulle have sat ild til posen.

**

 

Færdsel


Tirsdag kl. 07.59 blev en 41-årig mand fra Horsens påkørt af en anden bil på Nyvej i Malling. Da føreren af den anden bil kørte fra stedet, fulgte den 41-årige efter for at få ham til at bremse. Det gjorde føreren af den anden bil så aggressiv, at det endte i håndgemæng, hvorefter føreren af den anden bil kørte fra stedet. Den 41-årige mand fik dog noteret registreringsnummeret på bilen, og politiet fandt frem til den 44-årige mand, der blev sigtet for vold.

Tirsdag kl. 11.01 skete der et færdselsuheld i krydset Paderup Boulevard/Århusvej i Randers SØ. En 73-årig mandlig bilist kom kørende ad Paderup Boulevard, da han i krydset ved Århusvej muligvis kørte frem for rødt lys og stødte sammen med en anden bil, ført af en 55-årig kvinde, der kom kørende fra Århusvej. Uheldet medførte betydelig materiel skade, men ikke umiddelbart alvorlig personskade.

Tirsdag kl. 14.34 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Lystrupvej i Risskov, hvor to biler, ført af henholdsvis en 41-årig kvinde og en 36-årig mand, stødte sammen. Lysreguleringen var ude af drift, hvorfor lyskrydset var mørklagt. Sammenstødet medførte store materielle skader, men ikke umiddelbart nogen alvorlig personskade.

Tirsdag kl. 16.07 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Tåstrup ved Rønde. En 58-årig mand kom kørende ad Hovedvejen, da han blev overhalet af en anden bil, ført af en 32-årig mand, der efterfølgende bremsede kraftigt ned. Kort efter ville den 58-årige mand igen overhale den 32-årige mand, men da han kom op på siden af ham, trak den 32-årige mod venstre og pressede den 58-årige ud mod græsrabatten, hvilket fik den 58-årige til at trække til højre, hvorefter han ramte ind i siden på den 32-åriges bil. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 21.40 blev en 30-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for ikke at have medbragt sit kørekort, da hun blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Natten til onsdag kl. 00.14 blev en 49-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Grøndalsvej i Viby. Det viste sig desuden, at manden var eftersøgt til fogedretten, så han fik lov at overnatte hos politiet for derefter at blive kørt direkte i fogedretten.

Natten til onsdag kl. 02.55 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Lystrupvej i Risskov.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

  • På Guldsmedgade i Aarhus C begået tirsdag den 26/1 kl. 01.30
  • På Thunøgade i Aarhus C begået mellem mandag den 25/1 kl. 23.00 og tirsdag den 26/1 kl. 08.30
  • På Guldsmedgade i Aarhus C begået tirsdag den 26/1 mellem kl. 02.00 og kl. 02.10
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi