Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Malling - onsdag den 14. april

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i dag. 

Antastet ved togstationen i Mårslet 

Mandag kl. 18.57 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 43-årig kvinde var blevet antastet af en mand ved togstationen i Mårslet. Kvinden havde hentet to personer ved toget, da en mand kom gående fra den anden side af togskinnerne og råbte truende af kvinden, mens han holdt en metalgenstand op foran sig. 

Da manden kom helt tæt på kvinden, spyttede han ifølge vidneforklaringerne en tændt cigaret i hovedet på hende, hvorefter han svingede metalgenstanden mod hende, så hun blev ramt på kroppen. Herefter spyttede han hende igen i ansigtet, hvorefter han gik fra stedet. 

Kort efter ankom politiet til stedet, og betjentene fandt frem til den 29-årige mand, der blev anholdt på sin bopæl og sigtet for grov vold mod den 43-årige kvinde. Årsagen til overfaldet var angiveligt en forudgående kontrovers mellem den 29-årige mand og de to personer, som kvinden havde hentet ved toget. 

**

 

Brand på efterskole

Tirsdag kl. 20.04 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand på en efterskole på Statrupvej i Malling. Da politiet ankom til stedet, havde personalet selv fået evakueret efterskolen, og alle elever og personalet var blevet samlet i gymnastiksalen. 

Betjentene kunne konstatere, at der var røgudvikling fra et værelsesvindue på 2. sal. Kort efter ankom brandvæsnet og påbegyndte slukningsarbejdet. Kl. 20.50 var branden slukket, og ilden havde ikke nået af brede sig til øvrige dele af bygningen. 

De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden opstod som følge af, at nogle elever havde været uforsigtige med brug af ild på et værelse. En af eleverne havde fået lettere forbrænding på sin ene hånd og arm, men derudover var ingen personer kommet til skade. 

Der skete større brandskader på dét værelse, hvor branden var opstået, og flere tilstødende værelser fik røgskader. 

**

 

Betjente spottede noget jointpapir og endte med to anholdte

Tirsdag kl. 17.21 blev en patrulje ved Jægergårdsgade/Frederiks Allé i Aarhus opmærksom på en bil, hvori der sad en person med jointpapir i munden. Betjentene fik stoppet bilen ved Park Allé og tog kontakt til de to mænd, der sad i den. 

Begge mænd blev begge visiteret, men ikke fundet i besiddelse af noget narkotika. Da de blev gjort bekendt med, at betjentene havde til hensigt at ransage bilen, fremvise passageren, en 27-årig mand, en skotøjsæske, hvori der lå en pose med skunk og hash samt noget jointpapir. Dette blev beslaglagt, og den 27-årige blev sigtet for narkobesiddelse.  

Føreren af bilen, en 23-årig mand blev skønnet påvirket af narkotika, og blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. I den forbindelse blev den 27-årige passager noget ophidset, råbte af betjentene og nægtede at følge deres anvisninger. Han endte derfor også med at blive anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. 

**

 

Gemte kniv i handskerummet 

Natten til tirsdag kl. 00.45 blev en patrulje på Pollenvænget i Tilst opmærksom på en bil, som betjentene standsede for at foretage en rutinekontrol. I bilen sad fire mænd, der alle blev visiteret, da betjentene havde mistanke om, at de kunne have narko på sig. 

Ingen af dem blev dog fundet i besiddelse af noget, men da betjentene efterfølgende rasagede bilen, fandt de i handskerummet en ulovlig kniv. Føreren af bilen, en 21-årig mand, blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven. 

**

 

Specialpatruljen fandt salgsposer med hash

Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte tirsdag kl. 9.05 en adresse i Hasselager, hvor de havde mistanke om, at der var ulovlige stoffer. På adressen traf betjentene en 26-årig mand, som fortalte, at der nok var noget hash i hjemmet. 

Under en ransagning af mandens bopæl og bil fandt politiet flere salgsposer med hash. Derudover fandt betjentene en nøgle, som viste sig at passe til en garage på en anden adresse. I garagen lå en del hash pakket i salgsposer. 

Stofferne blev beslaglagt, og den 26-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Brand i maskinhus

Tirsdag kl. 16.58 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i et maskinværksted på Jomfru Gundersvej i Skørring ved Mørke. Da politiet ankom til stedet, var brandvæsnet allerede i fuld gang med slukningsarbejdet, som man formodede ville komme til at tage noget tid. 

Ingen personer var dog kommet noget til i forbindelse med branden. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden var startet omkring et halmfyr i maskinhuset. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 8.07 skete der et færdselsuheld på R. Hougårdsvej i Randers SØ. En 51-årig kvindelig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 15-årig dreng, der kom kørende lige ud på knallert. Knallertføreren kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 8.38 skete der et færdselsuheld på Enebærvej i Risskov. En 65-årig mand cyklede ind i bagenden på en parkeret varebil og ramte ind i bagruden, der blev knust ved sammenstødet. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 12.44 blev en 18-årig mand standset af en patrulje, da han uden hjelm kørte rundt på knallert på Trekanten i Grenaa. Ud over sigtelsen for at køre uden hjelm, blev den 18-årige også sigtet for at køre på en tunet knallert og for ikke at have tegnet en lovpligtig forsikring. 

Tirsdag kl. 15.00 blev en 36-årig mandlig bilist standset af en patrulje på Strandvejen i Aarhus C. Den 36-årige er frakendt kørekortet, og da det var tredje gang inden for kort tid, at han blev taget i at køre i frakendelsestiden, blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Tirsdag kl. 15.30 blev en 52-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Samsøgade i Aarhus C. 

Tirsdag kl. 20.00 skete der et færdselsuheld på Bavnehøjvej i Hadsten. En 35-årig kvindelig bilist kørte ad Bavnehøjvej mod sydvest, da hun ved indkørslen til rundkørslen ved Vesselbjergvej påkørte en færdselstavle, hvorefter hun fortsatte til Østergade, hvor hun parkerede bilen og ringede til politiet. Da politiet ankom til stedet, kunne betjentene konstatere, at kvinden havde en promille over det tilladte. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Natten til onsdag kl. 01.28 blev en 18-årig mandlig bilist standset på Nordkystvejen i Allingåbro, hvor betjentene kunne konstatere, at bilen ikke var udstyret med en udstødning. Den 18-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen. 

Natten til onsdag kl. 01.46 blev en 22-årig mandlig bilist standset på Rougsøvej i Ørsted, hvor betjentene kunne konstatere, at begge fordæk på bilen var nedslidte, og at lydpotten var blevet ændret til en uoriginal lydpotte, hvilket betød at den afgav høj støj. Den 22-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Fælledvej i Langå begået mellem fredag d. 9/4 kl. 12.00 og mandag d. 12/4 kl. 10.00

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi