Nyt fra Malling i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

Underbo nægtede at skrue ned for musikken

Mandag kl. 12.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, der bor i Randers NØ og som var ret træt af, at hendes underbo igen og igen hørte høj musik. Politiet havde også været forbi søndag, men underboen havde åbenbart ikke helt forstået budskabet.

Da betjentene ankom til stedet, kunne de nede fra gaden tydeligt høre den meget høje musik fra lejligheden på 1. sal, men da de bankede på døren, blev den ikke åbnet. Betjentene gik ned på gaden igen og fik kontakt til kvinden i lejligheden, da hun stod ude på altanen. Betjentene råbte til kvinden, at hun skulle åbne døren og skrue ned for musikken, hvis hun ikke ville have sit musikanlæg beslaglagt.

Kvinden kvitterede ved at skrue endnu højere op for musikken og fortsatte med at råbe af patruljen fra lejlighedens altan. Betjentene besluttede at ringe efter en låsesmed, men i samme øjeblik kom en mand til stedet og oplyste, at han var bror til kvinden, og at han nok skulle få hende til at åbne døren.

Da betjentene kom ind i lejligheden, kunne de se, at der, ud over den 35-årige kvindelige beboer, befandt sig seks andre personer. Den 35-årige kvinde var tydeligt påvirket af alkohol, og da hun fortsatte med at råbe af betjentene, og nægtede at skrue ned for musikken, fik hun beslaglagt sit musikanlæg og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

**

 

Smadrede et vinduesparti og blev anholdt

Mandag kl. 23.51 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var i færd med at smadre et vinduesparti tilhørende en pub på Maren Smeds Gyde i Aarhus C. Seancen blev overværet af et vidne, der var på stedet i anden anledning, og som ringede til politiet, mens han holdt øje med manden.

Mens anmelderen havde alarmcentralen i røret, kunne han se, at manden tog en stol og gentagne gange slog den mod vinduespartiet, hvorefter han tog et bord og slog mod døren. Anmelderen fulgte herefter efter manden, indtil en hundepatrulje ankom til stedet og fik ham anholdt i krydset ved Guldsmedgade og Klostergade.

Den 29-årige mand blev sigtet for hærværk, hvorefter han blev kørt til ind politigården, hvor han fik lov at tilbringe resten af natten.

**

 

Truede med kniv

Mandag kl. 11.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 39-årig mand havde truet en anden mand med en kniv på en adresse i Randers NV, hvorefter den 39-årige mand var gået fra stedet og truet med, at han ville gå ud og gøre skade på andre med kniven.

Politiet forsøgte herefter at finde frem til manden, der ikke var at finde på sin bopæl. Han blev dog kort efter fundet i et fitnesscenter i Randers midtby, hvor han blev anholdt og fundet i besiddelse af en kniv.

**

 

Butikstyv tilbageholdt i Sportsmaster

Mandag kl. 12.11 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Sportsmaster på Søndergade i Aarhus C, hvor personalet havde genkendt en mand, der tidligere havde stjålet fra butikken, og som hun på videoovervågning kunne se, havde taget et par sko og puttet et eller anden ned i bukserne.

Personalet havde i første omgang kontaktet strøgvagterne, der også genkendte manden fra tidligere tyveriforhold. Strøgvagterne ventede på manden uden for butikken, og da han var gået ud, uden at betale for noget, blev han pågrebet og ført med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Den 29-årige mand blev sigtet for butikstyveri og fundet i besiddelse af en parfume, stjålet fra Matas, de stjålne sko og en boltsaks. Det viste sig, at han også havde ødelagt et par sko i Sportsmaster i forsøget på at få alarmen af, men dem havde han efterladt i butikken.

**

 

Brand i hus

Mandag kl. 15.37 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i et hus ved Hjortshøj. Da politiet ankom til stedet, havde brandvæsnet fået slukket branden, der var opstået i et soveværelse på husets 1. sal.

De foreløbige undersøgelser tydede på, at branden var påsat, men husets 45-årige mandlige beboer, der selv havde anmeldt branden, var ikke længere på stedet. Politiet fandt dog frem til ham, og han blev kort efter anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse.

Ingen personer kom til skade ved branden, der umiddelbart kun medførte skader i og omkring det værelse, hvor ilden var opstået. Huset blev dog plomberet med henblik på nærmere undersøgelse i løbet af tirsdag.

**

 

Sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg

Mandag kl. 18.28 standsede en patrulje en bil på Fredericiagade i Aarhus i forbindelse med en rutinekontrol. I bilen sad en 19-årig mand, der blev fundet i besiddelse af noget hash og skunk samt et nogle tusinde kroner, som formodedes at stamme fra salg af narkotika. Den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 16.30 blev en 78-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Nyløkkevej i Malling.

Mandag kl. 18.10 blev en 25-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da hun blev standset af en patrulje på Landevejen i Ødum.

Natten til tirsdag kl. 1.28 blev en 24-årig mand anholdt og sigtet for at køre narkokørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Ulstrup Skovvej ved Ulstrup. Da han havde en mindre mængde hash på sig, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Marconivej i Viby begået mellem lørdag d. 14/5 kl. 14.00 og mandag d. 16/5 kl. 8.16
  • På Schousgade i Randers C begået mellem torsdag d. 12/5 kl. 22.00 og fredag d. 13/5 kl. 7.00
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi