Nyt fra Malling i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ikke planlagt grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Anholdt efter vold mod butiksmedarbejder

En medarbejder i en butik på Banegårdspladsen i Aarhus C anmeldte søndag morgen kl. 6.49, at en kunde havde slået ham i ansigtet, og at gerningsmanden nu blev holdt tilbage af et par vagter. 

En patrulje kørte til butikken, hvor de overtog den tydeligt berusede 24-årige mand, som ifølge personalet på stedet havde kradset og slået den ene medarbejder, der nu havde en mindre flænge i ansigtet. 

Ifølge medarbejderen havde den 24-årige forgæves forsøgt at betale en sodavand med sit kørekort, men han gik alligevel derfra med den ubetalte sodavand i hånden. Medarbejderen fik standset ham på vej ud, og den 24-årige afleverede sodavanden tilbage. 

Efterfølgende blev han dog pludseligt aggressiv og slog medarbejderen i ansigtet. 

Betjentene, der ankom efter anmeldelsen, anholdt den 24-årige og sigtede ham for vold.  

**

 

Havde kokain i lommen og blev sigtet

En patrulje blev natten til mandag kl. 1.00 opmærksom på en bil med tre mænd, der kørte i høj fart på Gudrunsvej i Brabrand. Betjentene dirigerede bilen ind til siden, og da den holdt ind, løb føreren derfra, inden patruljen kunne nå at få fat i ham. 

Tilbage i bilen sad to mænd, som begge blev visiteret, da patruljen havde mistanke om, at de havde stoffer på sig. 

En 20-årig mand havde en mindre mængde kokain og hash i lommen, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Kvinde anholdt efter færdselsuheld i Aarhus

Et færdselsuheld søndag formiddag i Aarhus C endte med, at en 19-årig kvinde blev anholdt og fik flere sigtelser. Kl. 9.33 kørte den 19-årige op bag i en bus, der bremsede op i krydset Søndergade/Sønder Allé i Aarhus C. 

Ingen personer kom umiddelbart til skade ved uheldet, men en patrulje var kort efter på stedet. 

Betjentene fik mistanke om, at den 19-årige var påvirket af alkohol, og da hun pustede i alkometeret, viste det en promille over det tilladte. 

Da patruljen sigtede hende for spritkørsel og skulle til at anholde hende, gjorde hun kraftigt modstand og råbte adskillige skældsord af dem. Det lykkedes betjentene at få hende ind i patruljevognen, men her fortsatte hun sin aggressive fremfærd og spyttede i retning af den ene betjent, som dog ikke blev ramt. 

Det endte med, at den 19-årige ud over spritkørsel, blev sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand, fornærmelig tiltale og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. 

**

16-årig havde stoffer på sig

En patrulje fra lokalpolitiet i Aarhus Vest standsede søndag kl. 20.48 en bil med fire unge mænd på Janesvej i Brabrand. 

Da betjentene fik mistanke til, at der var stoffer i bilen, blev den ransaget, og alle fire mænd blev visiteret. 

I lommerne på en 19-årig mand, der sad på bagsædet, fandt patruljen nogle poser med hash og kokain, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Med i bilen var også en 16-årig dreng, og da han havde nogle poser med hash på sig, blev han også sigtet. Da han er under 18 år, blev hans forældre underrettet. 

**

Færdsel

Søndag kl. 7.18 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SV. En 22-årig mandlig bilist foretog et vognbaneskift og ramte ind i en bil ført af en 59-årig kvinde. Kvindens bil blev skubbet ind i autoværnet og snurrede rundt på vejen. Ingen af parterne kom dog umiddelbart alvorligt til skade. Da politiet kom frem, virkede den 22-årige påvirket af alkohol, og da en alkometertest viste en promille over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spritkørsel. 

Søndag kl. 12.32 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Randers SV. En 27-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 43-årig kvinde, som blev skubbet op i en bil med en 23-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Sandballevej i Grundfør begået mellem lørdag d. 19/2 kl. 22.30 og søndag d. 20/2 kl. 3.00
På Lykkevej i Grenaa begået mellem lørdag d. 19/2 kl. 16.00 og søndag d. 20/2 kl. 11.20
På Gammel Østergårdsvej i Malling begået mellem fredag d. 11/2 kl. 12.00 og søndag d. 20/2 kl. 12.00
På Gustav Holms Vej i Aarhus N begået mellem tirsdag d. 15/2 kl. 17.00 og søndag d. 20/2 kl. 14.00
På Wilstersgade i Aarhus V begået mellem lørdag d. 12/2 kl. 14.30 og søndag d. 20/2 kl. 15.00
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi