Nyt fra Malling i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.30

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 11.30 i Retten i Aarhus en 54-årig mand, der sigtes for indbrud i en villa i Viby begået søndag den 13. februar mellem kl. 06.50 og kl. 15.31.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 12.00 i Retten i Aarhus en 22-årig kvinde og en 36-årig mand, begge fra Rumænien, der sigtes for butikstyveri mod flere butikker i City Vest mandag kl. 17.10.

De to personer blev pågrebet af en butiksvagt i Normal, hvor de havde stjålet diverse makeup-produkter til en værdi af over 4.100 kroner. De blev desuden fundet i besiddelse af et par shorts, der var stjålet fra Tøjeksperten.

Ved efterfølgende ransagning af deres bil, der holdt parkeret på parkeringspladsen, blev der fundet flere makeup-produkter til en samlet værdi af godt 14.500 kroner. Produkterne viste sig også at være stjålet fra Normal-butikker.

**

 

Begik hærværk mod bus i Odder

Mandag kl. 21.37 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand havde udøvet hærværk på en bus, der holdt parkeret på busterminalen på Holsteinsgade i Odder. Manden havde med en bushammer knust en rude i bussens forreste dør.

Der blev sendt en patrulje, der i mellemtiden fik oplysninger om, at manden nu befandt sig på et kundetoilet på Q8 på Banegårdsgade i Odder. Her fik betjentene kontakt til den 33-årige mand, der blev anholdt og sigtet for hærværk.

I forbindelse med visitation af manden blev han ud over bushammeren fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain. Han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Anmeldelse om skud

Natten til tirsdag kl. 03.39 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde hørt flere skud blive affyret ved Gudrunsvej i Brabrand. Der blev hurtigt sendt flere patruljer til stedet, men der var umiddelbart ingen personer til stede, da betjentene ankom. Flere personer stod dog i nærheden, og de oplyste, at de havde ligget og sovet, men var løbet ud på gaden, da de havde hørt skud.

I forbindelse med undersøgelser på stedet fandt betjentene flere afskudte patronhylste. Der blev ikke fundet nogen huller fra projektiler i hverken bygninger eller biler. Der er heller ikke noget der tyder på, at nogen personer er blevet ramt af skud. Politiet efterforsker nu sagen nærmere.

**

 

Fandt hash og joints i en bil

Natten til tirsdag kl. 00.38 standsede en patruljen til på Egsagervej i Åbyhøj, idet bilen havde nogle skader og kørte med et punkteret dæk. I bilen sad der fire personer, der alle virkede nervøse ved politiets tilstedeværelse.

De blev derfor alle visiteret, men ingen af dem blev fundet i besiddelse af noget ulovligt. Under ransagningen af bilen blev der dog fundet en plade hash og fire joint, som den ene af dem, en 21-årig mand, erkendte besiddelsen af. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

**

 

To butikstyve anholdt i Bilka

Mandag kl. 15.46 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Bilka i Tilst, hvor personalet havde tilbageholdt to rumænske mænd på 23 og 26 år, der havde gemt diverse fiskeudstyr og kødpålæg i et hul i deres jakker.

De to mænd havde efterfølgende betalt for nogle andre varer ved kassen, hvorefter de forlod butikken. De blev dog tilbageholdt af en butiksvagt, der kunne afsløre, at de manglede at betale for varer af en værdi af knap 1.500 kroner.

Herefter blev politiet tilkaldt, og de to mænd blev sigtet for butikstyveri.

**

 

Færdsel

Mandag kl. 06.48 skete der et færdselsuheld i krydset Ravnsbjergvej/Bøgeskov Høvej i Viby, hvor en bil, ført af en 34-årig kvinde, påkørte en 28-årig kvindelig fodgænger, der var ved at krydse Bøgeskov Høvej. Den 28-årige kvinde blev kørt til undersøgelse på skadestuen, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Den 34-årige kvindelige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Mandag kl. 16.00 skete der et færdselsuheld i krydset Ryhavevej/Viborgvej i Hasle, Aarhus V, da to biler, ført af henholdsvis en 34-årig kvinde og en 28-årig mand, kørte sammen. Der skete umiddelbart ingen alvorlig personskade ved sammenstødet Den 34-årige kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Natten til tirsdag kl. 00.15 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Glarbjergvej i Randers NØ.

Natten til tirsdag kl. 01.24 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Randers SØ.

Natten til tirsdag kl. 04.26 blev en 30-årig mandlig bilist sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen, da han på I- Christensens Gade i Brabrand blev standset i en bil med en defekt højre forlygte.

Tirsdag morgen kl. 06.32 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Viby, hvor to biler, ført af henholdsvis en 39-årig mand og en 40-årig mand, kørte sammen. Den 39-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende. Der skete umiddelbart ikke alvorlig personskade.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Fløjstrupvej i Malling begået mellem fredag den 18/2 kl. 14.00 og mandag den 21/2 kl. 06.00
  • På Egevangen i Solbjerg begået mandag den 21/2 mellem kl. 05.45 og kl. 06.30
  • På Teglbakken i Højbjerg begået fredag den 28/1 mellem kl. 19.00 og kl. 19.30
  • På Lucernevej i Randers NV begået mellem lørdag den 19/2 kl. 12.00 og mandag den 21/2 kl. 12.15
  • På Frijsendalsvej i Haurum ved Hammel begået mellem søndag den 20/2 kl. 17.00 og mandag den 21/2 kl. 14.30
  • På Risdalsvej i Viby begået mellem torsdag en 17/2 og søndag den 20/2 kl. 02.00
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi