Nyt fra Malling i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Malling er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyverier fra personbiler

Østjyllands Politi har igen i løbet af det seneste døgn modtaget flere nye anmeldelser om tyveri fra personbiler.

På Grønnegade, Tåsingegade, Skt. Nicolaus Gade, Valdemarsgade og Østergade i Aarhus C havde flere bilejere fået knust en rude til deres biler, hvorfra der var blevet stjålet værdigenstande og elektroniske enheder, der havde ligget i bilerne.

Også i Viby J er der blevet begået tyveri fra en bil. Østjyllands Politi har modtaget anmeldelse om en knust rude og tyveri af værdigenstande fra en bil parkeret på Grøfthøjparken. Tyveriet er sket i løbet af weekenden. 

Østjyllands Politi opfordrer til, at man ikke lader hverken værdigenstande, elektronik eller andet ligge i bilen. Tag i stedet dine tasker med dig, når du forlader bilen. Parker gerne, hvor der er masser af lys og evt. videoovervågning.

**

 

Røg hash ved terrassen

En patrulje fra Østjyllands Politi kom mandag formiddag kørende gennem Malling, da de pludselig blev opmærksomme på en røgsky fra en terrassedør. Patruljen standsede foran adressen og kunne straks lugte, at der var tale om hash. Betjentene rettede derfor henvendelse på adressen, hvor en 42-årig mand blev fundet i besiddelse af en tændt joint.

Den 42-årige mand blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer, og under en efterfølgende ransagning fandt politiet frem til flere gram hash på bopælen. Manden blev derfor anholdt, mens både hash og joint blev beslaglagt. 

**

 

Oplysninger om narkohandel førte til fund

Specialpatruljen ved Østjyllands Politi fik mandag aften viden om en mulig narkohandel i Randers NV. På den baggrund foretog politiet en ransagning på en relevant adresse, hvor en 24-årig kvinde blev fundet i besiddelse af både hash og kokain. Hun blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og både hash og kokain blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation. 

**

 

Tramadoler uden gyldig recept

En 23-årig mandlig bilist blev mandag aften kl. 20.15 stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Ved en ransagning af mandens køretøj fandt betjentene frem til nogle hundrede tramadol-piller og en mindre mængde hash. Manden havde ingen gyldig recept til pillerne, og både Tramadoler og hash blev derfor beslaglagt, mens den unge mand blev sigtet for forsøg på salg af euforiserende stoffer.

En anden ung mand blev kort efter midnat fundet i besiddelse af en mindre mængde tramadoler og en betydelig mængde hash, da politiet stoppede den bil, han var passager i, på Rosenhøj Bakke i Viby J. Den 27-årige mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og mere end 100 gram hash samt tramadoler blev beslaglagt.

 

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 07.18 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i sydgående retning, hvor fire biler kørte sammen. Sammenstødet mellem bilerne skete i forbindelse med pludseligt opstået køkørsel og glat føre i nærheden af Hadsten. Ingen personer kom til skade, men uheldet medførte en del materiel skade og øget trængsel på motorvejen i morgentrafikken.

Mandag kl. 07.22 skete der et færdselsuheld på Landevejen i Solbjerg. To biler i nordgående retning kørte op i hinanden, hvormed den 49-årige kvindelige fører af den forreste bil pådrog sig nogle mindre skader og blev kørt med ambulance til hospitalet. Den 43-årige mandlige fører af den bagerste bil blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

Mandag kl. 07.40 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Hinnerup i sydøstgående retning, hvor tre køretøjer var involveret. En 28-årig kvinde holdt stille for at foretage et venstresving ad Elmevej, da hun blev påkørt bagfra af en 18-årig mandlig bilist. Det medførte, at bilen med den 28-årige kvindelige chauffør blev skubbet ud foran trafikken i nordgående retning på Århusvej. Her skete der et sammenstød med et tredje køretøj, hvori en 29-mandlig chauffør befandt sig. Den 18-årige blev sigtet for at påkøre den forankørende og for ikke at have fjernet is fra sin forrude, så der ikke var tilstrækkeligt med udsyn. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

Mandag kl. 17.13 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Aarhus C. I alt tre biler var kørt sammen, men ingen personer var umiddelbart kommet til skade. En 82-årig kvinde blev sigtet for at forsage uheldet, da hun påkørte den forankørende.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Vejlby Centervej i Risskov begået søndag d. 15/1 mellem kl. 10.00 og kl. 13.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi