Alvorligt trafikuheld i Malling: Ældre par ramt i fodgængerfelt

Profilbillede
dato

Østjyllands Politi modtog en anmeldelse søndag kl. 14.05 om et alvorligt trafikuheld på Bredgade i Malling ved krydset ved Kirkevej. To fodgængere var blevet ramt af en bil.

De to fodgængere, en 71-årig mand og en 70-årig kvinde, gik i et fodgængerfelt, da de blev ramt af en bil ført af en 65-årig mand, der tilsyneladende ikke havde set dem.

De to fodgængere blev kastet flere meter hen ad vejen ved påkørslen, og de pådrog sig begge hovedskader, der krævede behandling. De blev begge kørt til hospitalet i ambulancer efter at være blevet undersøgt på stedet. Der var mindre materiel skade på bilen.

En bilinspektør blev kaldt til stedet for at undersøge hændelsesforløbet nærmere. Begge personer blev senere meldt i stabil tilstand.

Den 65-årige bilist blev sigtet for spirituskørsel og kørsel under påvirkning, da han mistænkes for at have taget bevidsthedspåvirkende medicin. Han blev kortvarigt anholdt for at få taget en blodprøve, der skal hjælpe med at afgøre, om han muligvis var påvirket af alkohol under trafikuheldet.

Kilde: Politiets Døgnrapport