"Pædagogisk pioner søges til engageret team i fritidsklub med fokus på børnenes stemmer"

Profilbillede
dato

Om jobbet:

Vi søger en pædagog, der tør sætte sit aftryk og præg på den daglige pædagogiske praksis med det lokale team. Derudover skal du kunne tænke stort og se dig selv ind i samarbejdet med lokale aktører og bydækkende aktiviteter. Desuden samarbejder vi med skolen om fælles børn og unge.

Du vil blive en del af et engageret og visionært team med 5-6 tætte kollegaer, der har til opgave at udvikle attraktive og betydningsfulde miljøer for børn og unge, med fokus på børnenes stemmer. 
Vi arbejder på at udvikle en ny kultur, ved at understøtte miljøer og fællesskaber, hvor børnene og de unge er initiativtagere. De involveres og trænes i aktiv deltagelse og anerkendes for deres ressourcer.

I Malling er vi en del af et bydækkende tilbud i UngIAarhus, hvor vi sammen med børn og unge udforsker og eksperimentere i inddragende miljøer, med afsæt i autentiske problemstilling. 
Klubben har ca. 200 børn og unge. Det er primært børn fra Malling skole fra 4. kl. - 9. kl., der kommer i klubben. Vi har høj kapacitet omkring åbningstider ugen igennem, da vi arbejder med et bredt spænd i alder af børn og unge, og jobbet dækker hele målgruppen.

Pt. Har vi 8 børn med særlige behov, som vi arbejder særligt målrettet med og i tilrettelagte forløb ud fra handleplaner.

Med mange børn og unge i huset, vægter vi forældresamarbejde og kommunikation imellem højt, så gode kommunikations evner både mundtlig og skriftligt vægtes.

Malling fritidsklub ligger i Århus syd med gode bus/tog forbindelser. Vi ligger tæt på skov og strand, hvor vi om sommeren bla. er ved vandet og bruger naturen og lokalområdet omkring, som pædagogisk redskab. 

Fritidstilbuddet i Malling har beliggenhed, tæt på Malling skole, med gode ude og inde -faciliteter. Vi har ude en hyggelig have/gård/bålsted/værksted og en stor multibane, med stort omkringliggende grønt område. Inde har vi gode lokaler og en stor sal med masser af muligheder. Vi har bl.a. en klatrevæg, hvor vi arbejder pædagogisk med afsæt i en sjov og betydningsfuld hverdag.

Hos os vil du få en arbejdsplads, der altid er i forandring og hvor der er fokus på faglig udvikling i fællesskab, med en sund uenighedskultur for øje.

Vi vil meget gerne hilse på dig. Så ring og kig forbi og sige hej til os, vi vil meget gerne hilse på dig!

Din profil:

Vi søger en uddannet energisk pædagog, med et personligt drive med initiativ og engagement. Du skal være åben, have gåpåmod og tør kaste dig ud i mange forskellige opgaver.  Vi vægter fokus på relationsdannelse og du skal se dig selv som rollemodel.

Erfaringer i arbejdet med mennesker ser vi som et plus. Ligeledes erfaringer og/eller åbenhed for specialpædagogisk arbejde, som er en del af vores hverdag. 

Du skal være villig til at arbejde to aftener om ugen, samt deltage i særlige arrangementer i enkelte planlagte weekender.

  • Du har kørekort
  • Har, eller er interesseret i at tage Aarhus Kommunes svømmebevis
  • Har forhåbentlig interesse i deltagelse i klubbens årlige skitur

Derfor skal du vælge os:
Vi har nogen af byens bedste rammer til at skabe fritidspædagogik. Vi har højt til loftet for både børn, unge og voksne. Plads til fysisk udfoldelse, fordybelse og nærvær, hvor vi vægter at se alle.

Du bliver en del af:

  • En velfungerende klub i et engageret og visionært team
  • En hverdag med spændende aktiviteter, hvor du kun selv sætter begrænsningerne.
  • En dynamisk arbejdsplads med plads til personlig og faglig udvikling.
  • Et job, hvor opgaverne er mangfoldige og dagene aldrig er ens.
  • Masser af glade børn og voksne, der glæder os til at møde dig.

Du skal vælge os, fordi vi har en fed klub.

Løn og ansættelsesvilkår:

Vi tilbyder en fast stilling som klubpædagog i klubben malling, 30 timer/uge. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med BUPL. 
  
Tiltrædelsesdato: 1. oktober 2024 eller før, hvis muligt.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:

Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte Pædagogisk leder Camilla Klintby, 20960742, cabk@aarhus.dk.
Ring meget gerne for at aftale en besøg hos os i uge 32. 

Du kan læse mere om UngiAarhus på www.ungiaarhus.dk

Ansøgning

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 9 august. 2024
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 34. 

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion, seksualitet og nationalitet til at søge.

Om os

UngiAarhus er en bydækkende organisation, der har ansvaret for fritidsklubber, ungdomsklubber, ungdomsskolen og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov).

UngiAarhus er inddelt i tre søjler: ØST, VEST og BYDÆKKENDE OG TVÆRGÅENDE. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: www.ungiaarhus.dk
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Ajstrupvej 49, 8340 Malling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080703

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet