Mekanisk montør søges til meget eftertragtet virksomhed i god udvikling (Aarhus)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om montering af det allernyeste indenfor komplette maskinanlæg i en international virksomhed i fortsat vækst? Er du klar til at starte med det samme? Hvis ja, så tjek her

Om jobbet og dig:

Du er vild med det gode sammenhold og at samarbejde med dygtige kollegaer fra flere faggrupper om at aflevere et færdigt produkt i høj kvalitet af større maskinanlæg der opbygges på værksted.

Du vil gerne bruge dine evner indenfor montage og fejlfinding, både selvstændigt, men også sammen med andre i dit team.

Du nyder mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse flanger, rør, slanger, samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette maskinenheder.

Du har måske en baggrund som mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du har forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en dygtig og stabil kollega.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne yderst attraktive virksomhed ved Århus, som laver store komplekse maskiner, er sikkerheden og medarbejdertilfredsheden i top. Firmaet har en ambitiøs produktionsstrategi og er helt på forkant med tiltag indenfor sikkerhed, miljø og lean. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler, hvor sikkerhed, trivsel og socialt ansvar er nøgleord. Virksomheden tilbyder gode løn- og arbejdsforhold bl.a. med fordelagtige flexordninger, kantine og bredt og givtigt samarbejde mellem fagene. Da det er en større international virksomhed, er der rige muligheder for faglige og personlige udfordringer, som sådan et stort hus kan give. Virksomheden er er dygtig til at holde på deres medarbejdere med lange ansættelser, hvilket vidner om deres evne til at lave gode medarbejderforhold bl.a. med frie rammer og ansvar i forhold til kvalifikationer.   

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 4 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Dina eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 58815. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.hr-industries.axp.dk/candidate_web/index.php

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845802

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet