Malling skole søger indskolingslærer med fagene dansk, engelsk og idræt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Du bliver dansk- og klasselærer på 1. årgang, hvor der er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger i årgangsteamet. Som dansklærer i indskolingen, vil du blive klasselærer i samarbejde med matematiklæreren, og du vil blive en del af vores indskolingsafdeling, som består af 0.-3. årgang.

Vi forventer, du har linjefag i dansk, engelsk og idræt, og derudover vil det være en fordel, hvis du også kan undervise i natur/teknologi.

Stillingen er en orlovsstilling i skoleåret 2024-2025.

Din profil:
Du har en klar holdning til hvad god klasseledelse, faglighed og inklusion er, samt et godt fundament for at udføre det i praksis. Du har derfor også erfaring med elever med faglige og sociale udfordringer, og du ved, at tæt forældresamarbejde er en forudsætning for at lykkes som lærer.

Derfor skal du vælge os:
Malling Skole er beliggende i den sydlige del af Aarhus, tæt på strand og skov. Vi har gennem de seneste år arbejdet fokuseret på at bringe NEST-elementer ind i undervisningen. Skolen arbejder med co-teaching og kollegial sparring som praksisnær udvikling. Vi har vekslet understøttende undervisning til flere lektioner med to voksne i klasserne. 

Malling skoles værdier er fællesskab, faglighed og dannelse, som vi hver dag gør vores allerbedste for at arbejde ud fra.

Malling Skole og SFO er et fællesskab med et mål. Vi vil stå sammen om at ruste vores børn bedst muligt til den fremtid, der møder dem, når deres tid i folkeskolen er slut.

Du skal ikke være i tvivl om, at vi mener det med fællesskabet. Vi lykkes kun, når vi står sammen om udfordringerne og hjælper hinanden på vej mod målet. Det fællesskab skal du have lyst til at være en del af og bidrage til.

Vi er 625 elever og 80 engagerede ansatte fordelt på lærere, pædagoger og ledelse. Skolen har et hygge- og trivselsudvalg (HOT), som er meget aktivt og med til at skabe et ekstraordinært godt kollegaskab blandt medarbejderne. 

Vi har en engageret forældregruppe, som er aktive omkring skolen og bakker op omkring skolens initiativer.

Hvis du vil se skolen og måske prøve pendlerruten af inden du sender en ansøgning, så tøv ikke med at kontakte os for at aftale et besøg.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august 2024 til 30. juni 2025.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til indskolingsleder, Louise Videler på 23652147 eller skoleleder Gitte Nielsen på 41855398.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  19. maj 2024
 
Vi forventer, at ansættelsessamtaler vil finde sted onsdag den 22. maj 2024 fra kl. 13.
 

 

 


 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Lundshøjgårdsvej 19, 8340 Malling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041679

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet