Malling skole søger en lærer til vores udskoling med fagene fysik/kemi, matematik og evt. tysk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Du bliver matematik- og klasselærer på en 8. årgang, hvor der er et tæt samarbejde mellem lærerne i årgangsteamet. Du bliver også en del af udskolingen, hvor der ligeledes er et tæt samarbejde om eleverne. Du vil også få en stor rolle ind i fysik/kemi-undervisningen og et samarbejde med skolens øvrige naturfagslærere. Du skal derfor være optaget af at undervise i naturfag og at undervise i fysik/kemi.

Vi forventer, du har linjefag i fysik/kemi og matematik, og derudover vil det være en fordel, hvis du også kan undervise i tysk.

Stillingen er en fast stilling med opstart den 1. august 2024.

Din profil:
Du har en klar holdning til hvad god klasseledelse, faglighed og inklusion er, samt et godt fundament for at udføre det i praksis. Du har derfor også erfaring med elever med faglige og sociale udfordringer, og du ved, at det tætte forældresamarbejde er en forudsætning for at lykkes som lærer. Du er optaget af relationen til eleverne og du tror på, at eleverne som udgangspunkt altid gør det bedste de kan, inden for de rammer, de har. 

Derfor skal du vælge os:
Malling skoles værdier er fællesskab, faglighed og dannelse, som vi hver dag gør vores allerbedste for at arbejde ud fra, og på Malling Skole har fællesskabet et mål: vi vil stå sammen om at ruste vores børn bedst muligt til den fremtid, der møder dem, når deres tid i folkeskolen er slut.

Vi har en opfattelse af, at vi kun lykkes, når vi står sammen om udfordringerne og hjælper hinanden på vej mod målet. Det fællesskab skal du have lyst til at være en del af og bidrage til.

Vi har integreret NEST-elementer i undervisningen, og vi har de seneste år arbejdet med co-teaching og kollegial sparring som praksisnær udvikling. Derfor har vi valgt at veksle den understøttende undervisning til to-voksen-timer. 


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: 37

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til udskolingsleder, Anette Weldingh på 25705338 eller skoleleder Gitte Nielsen på 41855398.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  19. maj 2024
 
Vi forventer, at ansættelsessamtaler finder sted fredag den 24. maj 2024 fra kl. 12:30


Om os
Malling Skole er beliggende i den sydlige del af Aarhus, tæt på strand og skov.

Vi er 625 elever og 80 engagerede ansatte fordelt på lærere, pædagoger og ledelse. Skolen har et hygge- og trivselsudvalg (HOT), som er meget aktivt og med til at skabe et ekstraordinært godt kollegaskab blandt medarbejderne. 

Vi har en engageret forældregruppe, som er aktive omkring skolen og bakker op omkring skolens initiativer.

Hvis du vil se skolen og måske prøve pendlerruten af inden du sender en ansøgning, så tøv ikke med at kontakte os for at aftale et besøg.
 

 

 

 


 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Lundshøjgårdsvej 19, 8340 Malling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041645

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet