KOMPETENT PÆDAGOGMEDHJÆLPER TIL BØRNEHUSET EGHOVEDVEJ Beder-Malling dagtilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi søger en pædagogmedhjælper til vores vuggestuegruppe. Dine opgaver vil være at være med til at støtte børnene i deres udvikling sammen med det andet personale. Drage omsorg for børnene, hvor vores fokus er på børnenes trivsel og hjælpe med at opfylde børnenes basale behov. Du skal indgå og være med til at tilrettelægge aktiviteter for børnene.  Det praktiske arbejde er også en vigtig del af arbejdet i vuggestuen, og dette bliver du også en del af. Du vil skulle deltage i aften møder, sparringer på stuen og arrangementer i huset. Vi bruger vores udemiljø rigtig meget, og derfor er vi ude hver dag.

Din profil:
Vi søger en pædagogmedhjælper som:

 • Ser værdien i arbejdet med vuggestuebørn
 • Ser stor værdi i det lille
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde selvstændig og i teams
 • Har initiativ og gå på mod
 • Kan lide at være ude hele året
 • Kan bevare roen i pressede situationer
 • Kan have mange bolde i luften på en gang
 • Kan lide at arbejde struktureret og er loyal over for beslutningerne

  Derfor skal du vælge os:
  Børnehuset Eghovedvej arbejder med høj faglighed, og vi arbejder gerne på tværs af huset. Vi har et godt arbejdsmiljø, og har en forholdsvis ung personalegruppe, men har også personaler som har meget erfaring. I børnehuset Eghovedvej er alle personaler en vigtig del af det store hele, og man vil få ansvar for forskellige ting. Vi arbejder ud fra tillid om at vi alle yder en indsats og bidrager ind i fælleskabet, og har tillid til at alle gør det, som de har fået ansvaret for. Vi har et intro forløb, hvor man som ny medarbejder dels får en mentor, og dels får en ordentlig introduktion til arbejdet. Som pædagogmedhjælper i institutionen vil man også få et kompetence udviklings kursus i løbet af det første år af sin ansættelse. Vi kan godt lide at være sociale, men vi er også på arbejde, når vi er her, det vil sige at vi er her for børnene.

  Løn og ansættelsesvilkår:
  Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
    
  Ugentligt timetal: 30 timer

  Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


  Hvis du vil vide mere:
  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Pædagogisk leder Mark Nielsen 41855155 eller markn@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  21. november kl. 12.00
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 47

Om os
Børnehuset Eghovedvej er en gammel 0-14 års institution, nu en 0-6 års institution, dette kan især ses på vores store udeareal, som emmer af skovmiljø og hygge. Vi er en funktions opdelt vuggestue, mens børnehaven er stue opdelt. Vi arbejder ud fra et pædagogiskgrundsyn, som er at alle børn gør det bedste de kan, hvis der er noget, som ikke fungerer, er det personalet, som skal gøre noget andet. Vi er en blandet flok af gamle og nye medarbejdere, der er 6 personaler i bhv og 8 personaler i vug. Vi er normeret til 45/29 børn. Vi ligger tæt på Malling skole og bussen går næsten lige til døren. Letbanen stopper også i Malling ca. 400 meter fra institutionen.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Eghovedvej 1, 8340 Malling

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937222

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet