DBU og hummel åbner første fysiske landsholdsshop i Aarhus

Foto: hummel | Via Ritzau.
dato

Dansk Boldspil-Union (DBU) og landsholdets mangeårige tøjsponsor, hummel, skruer op for fodboldfeberen frem mod sommerens EM-slutrunde, når de i dag slår dørnene op til den første fysiske landsholdsshop i hjertet af Aarhus.

Sommerens EM-slutrunde i Tyskland nærmer sig med hastige skridt, og derfor sparker DBU og hummel nu gang i fodboldfesten med åbningen af en spritny landsholdsshop på 312 m2 i Aarhus.

Indtil nu har den officielle landsholdsshop udelukkende været tilgængelig online, og det er første gang, at de to parter samarbejder om at etablere en fysisk butik, hvor fans kan finde alt fra de nyeste landsholdstrøjer til bøllehatte og diverse fanmerchandise.

”Vi glæder os til en kæmpe EM-fest til sommer – både på stadions i Tyskland og over hele Danmark. Derfor er det fantastisk, at vi sammen med hummel kan åbne en fysisk landsholdsshop, hvor fans kan komme i EM-stemning og gøre sig klar til den store fodboldfest med trøjer og andet merchandise,” udtaler Birgitte Mabeck, kommerciel direktør i DBU.

Den nye landsholdsshop, som ligger på strøget i Aarhus, vil i første omgang være åben i de kommende tre måneder. I denne periode planlægger hummel og DBU at afholde flere events og konkurrencer i butikken, der skal være med til at skabe hype i tiden op til og under EM-slutrunden.

”Vores ambition er at skabe et samlingssted for alle fodboldentuatiaster, hvor vi kan styrke fællesskabet blandt de danske fans og gøre dem til de bedste tilhængere under hele EM-slutrunden, både i Tyskland og herhjemme. Sammen med DBU drømmer vi om at genskabe den fodboldfest, som vi oplevede under EM i 2021, og forhåbentlig kan den nye landsholdsshop være med til at sparke gang i festen og sørge for, at danskerne bliver klædt i rødt og hvidt,” udtaler Morten Lund, marketingdirektør i hummel.

Den nyåbnende landsholdsshop, der tidligere husede hummel kids, er foruden landholdstrøjer og andet merchandise også blevet indrettet med en aktivitetetzone bagerst i butikken, hvor fans kan mødes og udfordre hinanden på pannabanen eller i bordfodbold.

Butikken havde sin første åbningsdag i dag, og på lørdag den 4. maj afholder hummel og DBU et officielt åbningsevent. Her vil der blandt andet blive udloddet landskampsbilletter til de første kunder, gratis print på landsholdstrøjen og mulighed for at vinde eksklusive præmier.

Kilde: hummel
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.